Cota 25.00 pentru minim un gol marcat în Manchester United vs Tottenham

Cel mai interesant meci al etapei a 3-a din Premier League se joacă luni, 27 august, de la ora 22:00, între Manchester United și Tottenham. Este greu să ne pronunțăm în privința câștigătoarei, dar am putea băga mâna în foc că se va marca măcar un gol în confruntarea de pe „Old Trafford”. Ambele echipe au înscris și au primit gol în primele două runde din acest sezon. Man Utd. a învins-o cu 2-1 pe Leicester și a pierdut 2-3 cu Brighton (!). Tottenham are două victorii: 2-1 cu Newcastle și 3-1 cu Fulham. Astfel, una dintre cele mai tari oferte pentru derby-ul din Anglia este cota mărită de 25.00 pentru selecția „peste 0.5 goluri”, de care poți beneficia dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin link-urile speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe minim un gol în Man Utd vs Tottenham la o cotă mărită de 25.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială de 25.00?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNFJ” 
 3. Plasează un pariu pe selecția „peste 0.5 goluri” în meciul Manchester United vs Tottenham, de luni, 27 august, ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe minim un gol marcat în meci, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 120 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 120 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Termeni și condiții cotă mărită Manchester United vs Tottenham

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „peste 0.5 goluri”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 25.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe selecția „peste 0.5 goluri” în Man Utd vs Tottenham și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe minim un gol în Man Utd vs Tottenham la o cotă mărită de 25.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!