Cota 25.00 pentru calificarea lui Liverpool în finala Ligii Campionilor

AS Roma va încerca să repete, contra lui Liverpool (2 mai, ora 21:45), evoluția din meciul câștigat cu 3-0 în fața lui FC Barcelona. După acel meci, oficialii romanilor declarau că locul echipei lor este în finala Ligii Campionilor, dar a urmat un 2-5 pe terenul „cormoranilor”, în prima manșă a acestei semifinale din cea mai importantă competiție intercluburi. E greu de crezut că se va repeta istoria din confruntarea cu catalanii, pentru că Liverpool este avizată de ce s-a întâmplat și va avea o cu totul altă abordare decât „Barca”. În mod normal, cota pentru calificarea englezilor este 1.08, însă această casă de pariuri online oferă o cotă specială de 25.00 ca echipa antrenată de Jurgen Klopp să meargă mai departe. Poți beneficia de promoție dacă îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Liverpool la o cotă specială de 25.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCV” 
  3. Plasează un pariu pe calificarea lui Liverpool din dubla cu AS Roma după meciul de miercuri, 2 mai 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Liverpool se califică, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar „cormoranii” merg în finală. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 120RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 120RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Să se califice”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 25.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe calificarea lui Liverpool și doar pentru o miză maximă de 5RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Liverpool la o cotă specială de 25.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi