Cotă 22.00 ca FCSB să o învingă pe Viitorul

FCSB și Viitorul se întâlnesc pe 11 martie, de la ora 20:45, într-un meci din prima etapă a play-off-ului. „Roș-albaștrii” sunt favoriți în confruntarea cu echipa antrenată de Gheorghe Hagi și nu își permit pași greșiți în lupta pentru titlu. La această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă extraordinară de 22.00 pentru victoria gazdelor, în locul celei normale de 1.66, dacă îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 22.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNBM” 
  • Plasează un pariu pe victoria lui FCSB în meciul cu Viitorul de duminică, 11 martie 2018, ora 20:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar FCSB câștigă. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 105RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 105RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 22.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 22.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi