Cota 20.00 pentru minim un gol România în meciul cu Suedia

Naționala de fotbal a României abordează cu un moral bun amicalul cu Suedia (Craiova, 27 martie, ora 21:30). Echipa antrenată de Cosmin Contra a avut o evoluție bună în meciul cu Israel, câștigat cu 2-1, dovedind un spirit ofensiv pe care nu l-am mai văzut în ultimii ani. Publicul de pe „Ion Oblemenco” are șanse să vadă cel puțin o reușită din partea „tricolorilor”, iar această casă de pariuri sportive online ți-a pregătit o promoție de care trebuie să profiți. Poți paria că România înscrie minim un gol la o cotă mărită de 20.00. Înregistrează-te prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și suplimentează-ți veniturile!

Înregistrează-te și pariază că România înscrie minim un gol la o cotă mărită de 20.00!

Cum obțin cota mărită de 20.00? 

  • Intră pe pagina promoției prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te”. 
  • Pariază că România înscrie minim un gol în meciul cu Suedia (27.03.2018, ora 21:30) la cota normală afișată pe site (miză maximă 20RON). 
  • Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”.

Exemplu: Pariezi 20RON că România va marca cel puțin un gol, iar pariul este câștigător. Având în vedere că în acest moment cota este 1.40, o să primești 28 RON cash și alți 372 RON (20x20 - 28) sub formă de FreeBet.

Ce trebuie să mai știi legat de această campanie:

  • Depunerea minimă este 40RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare. Sunt eligibile doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri pre-meci ("Pariuri sportive").
  • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care se înregistrează prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL  
  • FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali,  fără condiții de pariere.
  • În cazul în care pariul este câștigător, FREEBET-ul este creditat automat și instant, și nu în decurs de 48 de ore, așa cum se întâmplă la celelalte case de pariuri online care au promoții asemănătoare 
  • Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK.

Înregistrează-te și pariază că România înscrie minim un gol la o cotă mărită de 20.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!