Cotă 20.00 pentru minim un gol marcat de Messi sau Ronaldo la Cupa Mondială!

Cupa Mondială de Fotbal 2018 din Rusia strânge cele mai bune naționale din lume, dar și cei mai buni jucători. Messi și Ronaldo sunt candidați serioși pentru ”Gheata de Aur”, motiv pentru care ar trebui să ne așteptăm la ceva goluri din partea lor. În orice caz e aproape imposibil ca Mondialul să se termine fără ca cele două staruri să nu puncteze măcar o dată. În acest sens vreau să îți prezint o promoție de nerefuzat - deschide acum un cont la această casă de pariuri online și pariază pe Messi SAU Ronaldo să înscrie un gol la Cupa Mondială, și vei beneficia de o cotă mărită de 20.00, în locul celei standard de doar 1,005. Promoție valabilă doar prin link-urile din articol!

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de Messi sau Ronaldo la Cupa Mondială!

Te așteaptă o cotă specială de 20.00!

 

Cum beneficiez de cota specială de 20.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNDP” 
  3. Plasează înainte de 15.06.2018 ora 21:00  un pariu simplu pe minim un gol marcat de Messi SAU Ronaldo la Cupa Mondială. Miza maximă acceptată pentru această promoție este de 5RON. 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON premeci, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 95 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 95 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.
 

Termeni și condiții ofertă

  • Pariul de calificare trebuie să fie single premeci.
  • Pariul tău trebuie să fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultatele competițiilor (veți vedea piața imediat după înregistrare). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 20.00
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe minim un gol marcat de Messi sau Ronaldo la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018 și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.
  • Oferta este destinată pariorilor cu vârsta de minim 18 ani.
  • Se aplică termenii generali ai agenției.

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de Messi sau Ronaldo la Cupa Mondială!

Te așteaptă o cotă specială de 20.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!