Cotă 20.00 pentru victorie FCSB cu Hermannstadt!

Cupa României revine după 3 luni de pauză cu faza sferturilor de finală, iar una din partidele interesante ale acestei faze a competiției este cea de miercuri 28 februarie 2018 dintre Hermannstadt și FCSB (ora 18:30). Așa cum era de așteptat, echipa lui Dică pornește ca favorită chiar dacă joacă în deplasare, aceasta având o cotă de 1.55 pentru un eventual succes. Dar ce ar fi dacă ți-aș spune că poți paria pe un ”2 solist” la o cotă mărită de 20.00? Este drept că acest lucru este posibil doar pentru o miză de 5RON, dar chiar și așa aceasta este o oportunitate bună să câștigi niște bani rapizi dacă ai încredere în ”roș-albaștri”. Vezi că oferta este valabilă doar la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE, și doar pentru clienții noi care se înregistrează acum intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului la o cotă mărită de 20.00!

 

CUM POT PARIA PE VICTORIE FCSB LA O COTĂ DE 20.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBNBF” 
  3. Plasează un pariu pe victoria celor de la FCSB în partida cu Hermannstadt din Cupa României (28 februarie 2018, ora 18:30).
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. Deci pariul trebuie plasat pe rezultatul final din timpul regulamentar; o eventuală victorie în prelungiri va echivala cu un pariu pierzător.
  • Pariul trebuie jucat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 20.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Hermannstadt vs FCSB, și doar pentru o miză maximă de 5 RON
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită. 

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5RON pe victorie solistă FCSB, iar aceasta se impune. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale, și încasezi alți 95RON ca fonduri suplimentare. Ai de efectuat un rulaj de doar 95RON pe cote de 1.20+ înainte să poți scoate banii. Foarte simplu, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului la o cotă mărită de 20.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi