Cota 2 în emisiune, video cu Nadia și predicție pe Rusia - România

Vorbim în emisiunea de azi despre contestatarii lui Christoph Daum. Unul dintre ei este și fostul mare internațional Ladislau Boloni, care, deși spune că neamțul nu are nicio vină pentru eșecul cu Polonia, crede că acesta nu e potrivit pentru naționala României. O fi sau n-o fi potrivit, ideea de bază e alta: fotbalul românesc se tot duce la vale din cauza guvernărilor lui Mircea Sandu și Dragomir și nimeni nu pune stop, pentru că actuala conducere federală se dumirește greu, poate nici nu se pricepe, poate se teme să ia niște măsuri importante sau poate, pe unele, le-a luat cam târziu.

Tricolorii joacă azi un meci amical în Rusia, la Groznîi, de la ora 18:00, iar Daum va folosi o echipă experimentală, pentru că a lăsat să plece câțiva jucători importanți, printre care Stanciu, Chipciu, Keșeru, Tătărușanu, Chiricheș.

Selecționerul va aborda meciul cu 17 fotbaliști, dprintre care 12 din campionatul intern, unul care evoluează în Qatar și unul din liga a doua germană, Maxim, care nu prea joacă nici pe acolo.

Discutăm apoi despre ultimul scandal din sportul românesc, de la judo. Aflăm că și la acest sport antrenorul lotului național, Florin Bercean, le terorizează pe sportive. Dezvăluirile aparțin fostului secretar general al Federație Române de Judo, Alexandru Bălgrădean, care dezvăluie că Bercean a instituit un regim de teroare la lotul național: Bercean dă dispoziții tuturor, chiar și acolo unde nu are dreptul. Intervine în actul medical, dosarele medicale ale sportivilor sunt ținute la Cluj, în loc să stea la sediul FRJ. Asta pentru a nu se raporta accidentările. Sportivele noastre au cele mai multe operații, nu degeaba a fost poreclit «Măcelarul». În plus, lezează interesele financiare ale sportivilor, luând din banii acestora fără să ceară aprobarea Comitetului Director sau a secretarului general. Sportivele noastre sunt printre cele mai sărace, mai dezavantajate și mai stresate sportive. Sunt considerate doar niște vite de muncă, a căror singură menire e să-i umple buzunarele lui Bercean”.

Avem în emisiune și un superbilet, care conține și două cote incredibile, una de 15,50 și una de 6,50. Plus alte patru mai mici, care au făcut o cotă totală de 1342! Un parior din Giurgiu a mizat 20 de lei pe biletul ăsta nebunesc și a câștigat peste 28.000 de lei. Cota de 15,50 a fost prinsă pe 1 pauză / x final la Țara Galilor – Serbia (1-0 la pauză, 1-1 la final, cu golul egalizator al sârbilor înscris în minutul 85!).

Prima predicție a zilei este de la Ionuț Angheluță, de la amicalul Rusia – România. Ambele formații vor aborda partida cu garnitura secundă, dar rușii au absențe mai importante, jucători cu greutate care au lipsit și cu Qatar. României îi va prinde bine infuzia de jucători noi, care vor dori sa-i demonstreze lui Daum ca se poate baza pe ei. În deplasare, nu e presiunea publicului, astfel ca ai noștri vor juca mai dezinvolt și pot găsi breșe într o defensivă care a încasat 6 goluri în ultimele două partide.

George Trandafirescu ne propune meciul Bolivia vs Paraguay. Bolivia a ajuns pe ultimul loc după ce FIFA i-a transformat o remiză si o victorie în infrangeri la masa verde, găsiți amanunte in avancronica de pe site.

Laurențiu Gabriel are pentru voi o rejucare din FA Cup: Wimbledon – Bury. În urmă cu 10 zile, Wimbledon reușea să revină de la 0-2 și să ducă soarta calificării în fața propriilor fani. Cele două formații s-au întâlnit cu mai putin de o luna în urmă, Wimbledon câștigand disputa din League One cu 2-1, tot pe arena lui Bury.

Avem și hochei azi, de la Răzvan Codorean, din Rusia, KHL: ȚSKA – Ekaterinburg. ȚSKA este marea favorită a întâlnirii, fapt reflectat și de cota oferită de bookmakeri, de sub 1.30.

Nu lipsește tenisul lui Marian Cioată, din Turneul Campionilor: Dodig/Melo – Huey/Mirnyi. Este un meci decisiv pentru rămânerea în turneu, ambele perechi venind după înfrângeri la debut.

Fiindcă a fost ziua Nadiei acum trei zile, să-i spunem și noi La mulți ani cu întârziere, dar chiar merită să ne amintim de Zeiță, cea mai bună gimnastă din istorie, perfecțiunea întruchipată, prima notă de 10 din istoria gimnasticii artistice. Multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, Nadia rămâne un simbol al României. Am găsit un filmuleț interesnt, pe care îl puteți vizona accesând emisiunea mai jos.

Cota 2 de ieri ne-a ieșit: GG la amicalul Polonia – Slovenia (a fost 1-1). Astăzi, Răzvan Codorean a format Cota 2 din doua meciuri de hochei: SKA St. Petresburg – Bays Astana (Rusia KHL) și Kometa Brno – Pardubice, din prima ligă cehă de hochei. 

La Chestiunea zilei, vorbim azi despre comisoanele percepute de portofelul online Skrill, unul dintre cei mai mari furnizori de plăți online din lume, utilizat în prezent de peste 135.000 de comercianți.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi