Cota 2, Duckadam, Europa League, handbal și hochei - Pariuri fără secrete, 29 septembrie

Emisiunea de azi se axează pe ponturi din Europa League, competiție în care se dispută azi nu mia puțin de 24 de partide.

„Cota 2”, noua noastră rubrică, se bucură de un mare succes, mai ales că primele trei bilete de acest gen au fost câștigătoare. Astăzi, vi-l oferim pe al patrulea, colegul nostru Laurențiu Gabriel alegând, bineînțeles, două meciuri din EL: Saint Etienne – Anderlecht și Bilbao – Rapid Viena.

Avem astăzi pentru voi și un interviu cu Helmut Duckadam, președintele de onoare al Stelei, care ne vorbește despre pasul greșit al echipei lui Reghecampf în prima confruntare din grupele Europa League, 0-2 la Osmanlispor, dar și despre speranțele pentru jocul din această seară, cu Villarreal, de pe Național Arena. Duckadam își spune, de asemenea, părerea și despre jocul Astrei, de pe Olimpico.
 braa20160915557.jpg

Specialiștii noștri Dan Ștefănescu și Ionuț Angheluță, comentatori DigiSport, ne propun pronosticurile lor tot pentru meciurile echipelor românești din competiția europeană intercluburi numărul 2, pe care le găsiți accesând mai jos emisiunea de astăzi.

Mai avem în ediția la zi încă un pont pe Europa League, de la George Trandafirescu, zis Pescadorul, anume Celta Vigo – Panathinaikos.

Și, dacă vreți să diversificați un pic, Răzvan Codorean vă propune un meci de hochei, Canada – Europa, jocul doi din finala Cupei Mondial, primul fiind adjudecat de canadieni cu 3-1.

Colegul Marius Huțu, jurnalist ProSport, ne propune două ponturi din handbal, unul din Liga Campionilor (Dinamo – Metalurg Zaporoje), iar celălalt din competiția internă feminină (Măgura Cisnădie – Corona Brașov).

La Chestiunea zilei, vă facem cunosștință cu echipa noastră de specialiști, formată din jurnaliști sportivi cu experiență, dar care conține și un nume de marcă din fotbal, despre care am amintit și mai sus, Helmut Duckadam.

La Faza zilei, pentru a vă mai destinde un pic, v-am intercalat în emisiunea de azi un joc de fotbal între fete îmbrăcate mai sumar, joc care se dispută pe o suprafață extrem de alunecoasă. Imaginile sunt savuroase!

Dacă vreți să continuăm producerea emisiunii, vă rugăm să distribuiți video-ul de mai jos. Ne-ați ajuta foarte mult.

Creditfoto: Guven Yilmaz / Anadolu Agency / ABACA / sportpictures.eu.

 

 

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi