Cota 2 din nou câștigătoare și alte 16 ponturi pentru un Weekend magic în emisiunea de azi, 30 septembrie

Emisiunea noastră de weekend este astăzi foarte generoasă în ponturi: avem nu mai puțin de 16 pentru voi, plus rubrica noastră de acum obișnuită – Cota 2. Laurențiu Gabriel a ajuns la patru bilete consecutive câștigătoare de Cota 2, iar dacă accesați ediția de azi, veți găsi a cincea opțiune a lui pentru meciurile de azi, 30 septembrie, urmând ca pentru sâmbătă și duminică să descoperiți pe site aceste pariuri.

Începem cu Știrile zilei, unde comentăm prestațiile celor două echipe românești în grupele Europa League, egalul surprinzător al Stelei cu Villarreal și eșecul greu, 0-4, al Astrei la Roma.

rps1555.jpg

Continuăm apoi cu pronosticurile specialistului nostru Helmut Duckadam pentru meciurile de azi din Liga 1, CSM Iași – ACS Poli Timișoara și ASA Tg. Mureș – CFR Cluj.

Mai avem apoi încă două ponturi din fotbal pentru astăzi, Leipzig – Augsburg (oferit de Răzvan Codorean) și Tondela – Pacos Ferreira (George Trandafirescu), și unul pe handbal, al lui Marius Huțu, care a ajuns din nou la 7 din 7: Dobrogea Sud Constanța – Dunărea Călărațș. De altfel, cele două ponturi date de Marius în emisiunea de ieri au fost câștigate fără probleme.

Pentru sâmbătă, avem șase ponturi: cinci din fotbal și unul din handbal. Primul din fotbal este de la un meci din Liga 1, Mediaș - Voluntari, iar celelalte sunt din Germania (două), Franța și Rusia. Handbalul e de Liga Campionilor, Barcelona - Kiel.

Pentru duminică, am ales cinci pronosticuri pentru voi, toate din fotbal, fără să lipăsească previziunea la derby-ul etapei a 11-a din Liga 1, CS U Craiova – Steaua, dată de Ionuț Angheluță, comentator DigiSport.

Laurențiu Gabriel a ales la Cota 2 două meciuri din Liga secundă olandeză, ambele pe goluri marcate.

Avem pentru voi și câteva momente de destindere, la Faza zilei, dar și un răspuns la una din întrebările pe care ni le-ați adresat referitoare la casele de pariuri online.

Nu uitați să distribuiți emisunea, pe care o vedeți mai jos, iar acum să trecem la acțiune!

Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi