Share

Cota 1.80 propusa la finala de vis de la ATP Doha - Andy Murray vs Novak Djokovic (07.01.2017)

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Marian Cioată

07 Ian 2017 09:31 2,7k 0
Logo Andy Murray
Logo Novak Djokovic
Andy Murray
Novak Djokovic
VS
17:10 07 Ianuarie 2017
Ponturi tenis ATP

Analiză și informații pentru Andy Murray v Novak Djokovic

Sâmbătă, 7 ianuarie 2017, începând cu orele 17:00, se va disputa primul mare duel din tenisul masculin actual, finala de la ATP 250 Doha, dintre primii 2 jucători din circuitul profesionist – Andy Murray (1) versus Novak Djokovic (2). Cotele la majoritatea caselor de pariuri îl indică favorit pe principalul cap de serie al turneului din Qatar. Partida va fi transmisă în direct pe canalele Eurosport. 

 

Andy Murray

Oficial, Sir Andy a ajuns la 28 de victorii consecutive în circuitul ATP. Neoficial, el a pierdut un meci în debutul sezonului, la Abu Dhabi, contra lui David Goffin, însă nu a fost un turneu pe puncte, iar caracterul competitiv a fost unul mai scăzut. Săptămâna britanicului aici la Doha a fost una destul de încărcată, chiar dacă nu a cedat vreun set, el a fost testat serios de către Gerald Melzer şi Nico Almagro, în meciuri de peste 2 ore din optimi şi respectiv sferturi de finală. 

Ultimele meciuri: MURRAY A. (Gbr)
06.01.17 DOH Murray A. (Gbr) Berdych T. (Cze) 2 : 0  
05.01.17 DOH Murray A. (Gbr) Almagro N. (Esp) 2 : 0  
04.01.17 DOH Murray A. (Gbr) Melzer G. (Aut) 2 : 0  
03.01.17 DOH Murray A. (Gbr) Chardy J. (Fra) 2 : 0  
31.12.16 AD Raonic M. (Can) Murray A. (Gbr) 0 : 2  

 

Novak Djokovic

Zbuciumul din jurul lui Djokovic, a părut să se transmită din afara terenului în jocul sârbului care a fost neconvingător în multe momente în Qatar. Problemele din viaţa personală, despărţirea de antrenorul Boris Becker, lipsa lui Marjan Vajda din tribune sau a aşa-zisului guru Pepe Imaz, precum şi speculaţiile privind relaţia cu soţia sa Jelena, par să îşi fi pus amprenta asupra evoluţiilor fostului lider mondial. De multe ori, Nole a părut absent de pe teren, chiar şi în partida de debut cu neamţul Struff, dar mai ales în semifinala  cu Verdasco, fiind deconectat până în momentele critice, atunci când s-a trezit spiritul său de mare campion.

Ultimele meciuri: DJOKOVIC N. (Srb)
06.01.17 DOH Verdasco F. (Esp) Djokovic N. (Srb) 1 : 2  
05.01.17 DOH Stepanek R. (Cze) Djokovic N. (Srb) 0 : 2  
04.01.17 DOH Zeballos H. (Arg) Djokovic N. (Srb) 0 : 2  
02.01.17 DOH Struff J-L. (Ger) Djokovic N. (Srb) 0 : 2  
20.11.16 WTF Murray A. (Gbr) Djokovic N. (Srb) 2 : 0  

 

Meciuri Directe

Există o adevărată epopee a întâlnirilor dintre cei doi jucători din aceeaşi generaţie. Britanicul a reuşit să se impună în ultimul meci direct, cel de la Turneul Campionilor de la Londra 2016, în urmă cu o lună şi jumătate, însă per total sârbul conduce cu 25-11. Nu mai puţin de 19 dintre aceste dueluri s-au jucat în ultimul act al competiţiilor la care au luat parte cei doi mari reprezentanţi ai sportului alb, din care ultimele 6 consecutive!

 

Pronosticul recomandat de această dată nu este unul clasic, ci o variantă specială oferită de cei de la Betano.ro, care mai au disponibile câteva variante interesante pentru cei pasionaţi de pariuri pe statistici- cifre la serviciu, breakuri, aşi, duble greşeli, etc. 

Pont Andy Murray VS Novak Djokovic: 2-2 (Scorul dupa 4 game-uri)

Inceputul de meci cred că va fi unul echilibrat şi cel puţin câte 2 game-uri de serviciu se va merge cap la cap. Ambii au jucat cam de aceeaşi manieră în săptămâna de la Doha, un stil mai degrabă pasiv-agresiv. Probabil iniţiativa va fi luată de cel care va servi, iar de aici se vor construi majoritatea punctelor, pentru debutul acestei finale. Pe 20 noiembrie 2016, în finala de la Turneul Campionilor, cel puţin acesta a fost scenariul. Poate că Murray are un tonus mai bun actualmente, un moment de graţie, dar rezultatul final rămâne sub incertitudine, Djokovic îşi poate ridica oricând nivelul fiind un mare campion, astfel că o cota de 1.80 este mai bună decât orice alt tip de pariu clasic, şi o recomand cu căldură, cu încredere peste medie că va fi convertită într-un pont câştigător.

Pont pariuri: 2-2 (Scorul dupa 4 game-uri)

Miza: 9/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

16

Castigate:

8

Pierdute:

7

Anulate:

1

Liber profesionist, am 28 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici