Cotă 18.00 pentru victorie Manchester City cu Basel!

Marți cu începere de la ora 21:45 FC Basel primește vizita lui Manchester City într-un meci ce contează pentru manșa tur din cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. ”Cetățenii” au o cotă normală de 1.35 pentru o victorie, dar această casă de pariuri online vine cu o promoție specială prin care poți plasa același pariu la o cotă mărită de 18.00! Este drept că oferta este valabilă doar pentru clienții noi și doar pentru o miză maximă de 5RON, dar totuși aceasta este o ocazie excelentă să transformi ușor 5RON în 90RON (asta dacă nu avem parte de o surpriză)!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester City cu FC Basel la o cotă mărită de 18.00!

 

CUM PARIEZ PE VICTORIA CETĂȚENILOR LA O COTĂ DE 18.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBNAU
  3. Plasează un pariu pe victoria lui Manchester City în deplasarea cu FC Basel (marți 13 februarie 2018, ora 21:45)

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Manchester City.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.35 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 18.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe FC Basel vs Manchester City și doar pentru o miză maximă de 5RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă ”cetățenii” se impun, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 5 RON pe victoria echipei lui Guardiola, iar aceasta se impune. Primești înapoi miza de 5 RON și încasezi alți 85 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 85 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester City cu FC Basel la o cotă mărită de 18.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi