Cota 15.00 pentru victorie România în meciul cu Israel

Naționala de fotbal a României întâlnește în deplasare reprezentativa similară a Israelului pe 24 martie (ora 20:00), într-un meci amical. Cosmin Contra poate conta pe jucători care trec printr-o perioadă foarte bună, precum Keșeru, Stanciu, Anton, Răzvan Marin, Rotariu sau Budescu. „Tricolorii” au șansa unei victorii de moral, iar această casă de pariuri sportive online ți-a pregătit o promoție excelentă în contextul dat. Poți paria că România se va impune, la o cotă mărită de 15.00. Înregistrează-te prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și suplimentează-ți veniturile!

Înregistrează-te și pariază că România învinge Israelul pe o cotă mărită de 15.00!

Cum obțin cota mărită de 15.00? 

  • Intră pe pagina promoției prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te”. 
  • Pariază pe victoria României în meciul cu Israel (24.03.2018, ora 20:00) la cota normală afișată pe site (miză maximă 20RON). 
  • Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”.

Exemplu: Pariezi 20RON că „tricolorii”se impun, iar pariul este câștigător. Având în vedere că în acest moment cota este 2.70, o să primești 54 RON cash și alți 246 RON sub formă de FreeBet.

Ce trebuie să mai știi legat de această campanie:

  • Depunerea minimă este 40RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare. Sunt eligibile doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri pre-meci ("Pariuri sportive").
  • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care se înregistrează prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL  
  • FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali,  fără condiții de pariere.
  • În cazul în care pariul este câștigător, FREEBET-ul este creditat automat și instant, și nu în decurs de 48 de ore, așa cum se întâmplă la celelalte case de pariuri online care au promoții asemănătoare 
  • Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK.   

Înregistrează-te și pariază că România învinge Israelul pe o cotă mărită de 15.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!