Cota 13.00 pentru un succes al FCSB împotriva lui CFR Cluj

FCSB joacă cu CFR Cluj pe Arena Națională într-un meci care poate decide în mare măsură campioana României în sezonul 2017-2018. Dacă se impune în confruntarea de pe 29 aprilie (ora 20:45), echipa antrenată de Nicolae Dică se distanțează la 5 puncte în fruntea clasamentului, cu numai trei etape înainte de finalul play-off-ului. FCSB e creditată cu prima șansă, iar această casă de pariuri online oferă cota 13.00 pentru victoria gazdelor, în locul celei normale de 2.40. Ca să îți mărești veniturile, trebuie doar să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și să joci pe semnul „1” la derby-ul campionatului.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 13.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCP” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui FCSB contra lui CFR Cluj în meciul de dumincă, 29 aprilie 2018, ora 20:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar echipa gazdă câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 600RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 600RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Rezultat final”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 13.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FCSB și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 13.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!