Cotă 13.00 pentru calificarea lui Liverpool în semifinalele Ligii Campionilor

Manchester City și Liverpool se întâlnesc pe 10 aprilie, de la ora 21:45, în manșa secundă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În tur a fost 3-0 pentru „cormorani” și este greu de crezut că echipa antrenată de Pep Guardiola poate să revină în lupta pentru calificare. Nu e vorba că City nu ar putea să înscrie de trei ori, dar Liverpool are un joc ofensiv foarte bun și cu siguranță va da o ripostă promptă pe tabela de marcaj. Cota normală ca Liverpool să se califice în semifinale este 1.005, dar această casă de pariuri online are o promoție de neratat, oferind o cotă mărită de 13.00 pentru calificarea echipei oaspete. Pentru a beneficia de ea, nu trebuie decât să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Liverpool la o cotă mărită de 13.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCB” 
  3. Plasează un pariu pe calificarea lui Liverpool după meciul cu Man City de marți, 10 aprilie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Liverpool se califică, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar „cormoranii” merg în semifinale. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 60RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 60RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Să se califice”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 13.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe calificarea lui Liverpool și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Liverpool la o cotă mărită de 13.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!