Cotă 12.00 pentru victoria Simonei Halep în finala de la Australian Open!

Sâmbătă dimineața toată țara este cu ochii pe Simona Halep, care începând cu ora 10:30 se va lupta cu daneza Caroline Wozniacki pentru trofeul de la Australian Open. Cu această ocazie casele de pariuri online vin cu promoții care de care mai atractive, una dintre cele mai tari oferte fiind disponibilă la această agenție de pariuri sportive.

Deschide acum un cont prin intermediul link-urilor speciale din articol (oferta nu este altfel valabilă), iar primul pariu pe victoria Simonei Halep va fi plasat la o cotă specială de 12.00! Mai mult decât atât, dacă pariul este pierzător primești înapoi integral suma mizată!

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep cu Caroline Wozniacki!

Cotă 12.00 sau miza înapoi!

 

Cum beneficiez de cotă 12.00 pentru victorie Simona Halep?

  1. Deschide cont la agenția recomandată prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și efectuează un prim depozit.
  2. Plasează un pariu single pe victoria Simonei Halep în finala de la Australian Open (sâmbătă 27 ianuarie, ora 10:30).
  3. Beneficiezi de cotă 12.00 pentru o miză de maxim 50RON sau primești miza înapoi dacă pariul este pierzător, în limita a 300RON.


Ce trebuie să știu despre pariul de calificare?

  • O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru cota specială de 12.00, și maxim 300RON pentru rambursarea sumei pariate în cazul unui pariu pierzător.
  • Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat după înregistrare, și doar pentru pronosticul ”Victorie Simona Halep”.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 12.00.
  • Dacă la primul pariu plasat se folosește opțiunea Cash-out, utilizatorul nu va mai beneficia de bonusul de bun venit.
  • Pariul trebuie plasat înainte de startul partidei.

 

Ce se întâmplă după ce pariul este decis?

  • Situația 1 : Dacă Simona Halep câștigă vei primi ca fonduri reale câștigul calculat conform cotei normale de pe site, iar restul câștigului este creditat în maxim 72 de ore sub formă de fonduri suplimentare (pentru o miză de maxim 50RON). Această sumă EXTRA trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de 7 zile înainte de a putea fi deblocată.
  • Situația 2 : Dacă pariul este pierzător, atunci vei primi înapoi integral suma pariată în limita  a 300RON. Respectiva sumă trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de maxim 30 de zile. În ambele cazuri, cota de 1.50 poate fi formată din mai multe pronosticuri (de exemplu un bilet cu două cote de 1.30)

Exemplu : Pariezi 50RON pe victoria Simonei Halep la o cotă normală de 1.70. Dacă aceasta câștigă trofeul Australian Open vei primi 85RON ca fonduri normale (50 * 1.7) și încă 515RON ca fonduri extra (600 - 85), și ai de rulat suma de 2,575RON (515 X 5 ) în decurs de maxim 7 zile. Dacă pariul este în schimb necâștigător, primești înapoi cei 50RON pariați ca fonduri extra și ai de rulat 250RON în decurs de maxim 30 de zile. 

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep cu Caroline Wozniacki!

Cotă 12.00 sau miza înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi