Cotă 12.00 pentru victorie Manchester City cu Liverpool!

Fără îndoială cea mai atractivă partidă a etapei a 23-a din Anglia Premier League este cea de duminică dintre Liverpool și Manchester City (ora 18:00). Echipa lui Guardiola a avut un parcurs excepțional până acum, reușind 20 de victorii și 2 egaluri în cele 22 de partide disputate în campionatul intern. Dacă ești de părere că ”cetățenii” vor pleca cu toate cele 3 puncte de pe Anfield, atunci poți paria pe victoria acestora la o cotă mărită de 12.00! Oferta este valabilă la această casă de pariuri online, dar este destinată doar pariorilor care nu au încă cont aici.

ATENȚIE! Poți beneficia de ofertă doar dacă te înregistrezi prin intermediul link-urilor speciale din articol, aceasta fiind o ofertă exclusivă la care nu ai acces dacă te înregistrezi prin link-uri standard!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester City cu Liverpool la o cotă mărită de 12.00!

 

Cum beneficiez de această ofertă specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBNAF
  3. Plasează un pariu pe victoria lui Manchester City cu Liverpool în partida de duminică 14 ianuarie 2018, ora 18:00.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Manchester City.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (2.25 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 12.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Liverpool vs Manchester City și doar pentru o miză maximă de 25RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Manchester City se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 25 RON pe victoria lui Manchester City, iar ”cetățenii” se impun. Primești înapoi miza de 25 RON și încasezi alți 275 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 275 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester City cu Liverpool la o cotă mărită de 12.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive