Cotă 12.00 pentru victorie Chile, 8.00 victorie Germania! Profită acum!

Cupa Confederațiilor 2017 se apropie de final, duminică la ora 21:00 având loc ultimul act al competiției: finala dintre campioana Americii de Sud, Chile, și campioana mondială, Germania. Cu ocazia finalei această casă de pariuri online vine cu o promoție de nerefuzat:

Deschide cont și pariază pe victoria uneia dintre cele două echipe în timpul regulamentar (1x2) și beneficiezi de cote mărite: 8.00 pentru victoria nemților sau 12.00 pentru victoria sud- americanilor. Oferta este valabilă doar pentru clienții noi!

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ ACUM

COTĂ 12.00 VICTORIE CHILE, COTĂ 8.00 VICTORIE GERMANIA

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN24” 
  3. Plasează un pariu pe victoria uneia dintre cele două echipe în partida Chile vs Germania de duminică 2 iulie, ora 21:00.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. Deci trebuie plasat pe rezultatul din primele 90 de minute de joc!
  • Dacă pariezi pe victoria celor din Chile beneficiezi de o cotă mărită de 12.00 Dacă pariezi pe victoria Germaniei beneficiezi de o cotă mărită de 8.00. Pariurile plasate pe rezultatul de egalitate nu sunt supuse acestei oferte.
  • Pariul trebuie plasat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul agenției vor fi afișate cotele normale, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe meciul Germania vs Chile, și doar pentru o miză maximă de 50RON.  Evident nu poți paria pe ambele cote mărite!
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma ofertei!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă echipa pe care ai pariat câștigă la finalul primelor 90 de mimnite, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Deci nici cei mai pretențioși pariori nu se pot plânge de această condiție.

Exemplu 1: Ai pariat pe 50RON pe victoria Germaniei. Dacă se impune vei primi 50RON înapoi ca fonduri reale, și 550RON ca bonus ce trebuie rulat o singură dată (deci să plasezi pariuri în valoare totală de 550RON).

Exemplu 2: Ai pariat pe 50RON pe victoria naționalei Chile. Dacă se impune vei primi 50RON înapoi ca fonduri reale, și 350RON ca bonus ce trebuie rulat o singură dată (deci să plasezi pariuri în valoare totală de 350RON).

Deschide cont și profită acum de pe urma acestei super oferte!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!