Cotă 10.00 pentru victorie United în finala Europa League sau dublul mizei înapoi!

Dacă nu ai cont la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) și vrei să pariezi pe finala Europa League de miercuri dintre Ajax și United, acum este momentul să o faci! Clienții noi beneficiază de o cotă mărită de 10.00 pentru victoria ”diavolilor” în timpul regulamentar, sau dublul mizei înapoi în cazul în care pariul este unul necâștigător!

Pariază pe United - cotă 10.00 dacă învinge sau dublul mizei înapoi dacă pierde sau face egal!

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la Netbet utilizând codul promoțional ”COTAS
  2. Pariază pe victoria celor de la Manchester United în partida cu Ajax Amsterdam (1x2) la cota actuală afișată pe site. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:


Scenariul 1 - United câștigă în timpul regulamentar

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe victoria lui United la o cotă reală de 1.90. Dacă aceasta se impune, atunci primești ca fonduri reale suma de 76RON, și ca fonduri EXTRA 324RON (40 * 10 - 76). Vei avea de rulat suma de 1,296RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Ajax scapă neînvinsă la finalul primelor 90 de minute

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bonus, iar acest bonus trebuie rulat de 6 ori pe cote de 1.60+ înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul nu a ieșit. Primești ca bonus 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la Netbet. Deschide cont acum! 
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe o victorie a ”diavolilor” în timpul regulamentar (1x2).
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de Netbet (cum ar fi Pachetul de bun venit de 1500Ron).
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Pariază pe United - cotă 10.00 dacă învinge sau dublul mizei înapoi dacă pierde sau face egal!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi