Cota 10.00 pentru victoria lui CFR Cluj în returul cu Dudelange

CFR Cluj este pregătită pentru o „remontada” în stil ardelenesc. După 0-2 în prima manșă a play-off-ului Europa League, în Luxemburg, echipa antrenată de Antonio Conceicao are nevoie de un meci retur perfect contra lui Dudelange, pe 30 august, de la ora 20:00. Ar fi absurd ca CFR-ul să nu se impună pe teren propriu. Cota normală pentru o victorie a clujenilor după 90 de minute este 1.25, dar tu poți paria pe aceeași selecție pe o cotă mărită de 10.00, dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Pariază pe victoria lui CFR Cluj la o cotă mărită de 10.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 10.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe victoria campioanei României în meciul din Europa League dintre CFR Cluj și F91 Dudelange, de joi, 30 august, ora 20:00.  (miză maximă 20RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 20RON pe victoria CFR-ului, la o cotă reală de 1.25. Dacă pariul este câștigător, primești 25 RON cash și alți 175RON (20 x 10.00 - 25) sub formă de FreeBet. 

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 20RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe victoria lui CFR Cluj la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!