Cota 10.00 pentru victoria lui CFR Cluj în meciul cu FC Voluntari

CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Concordia Chiajna și abordează cu alt moral meciul din deplasare cu FC Voluntari (12 august, ora 18:00), din etapa a 4-a a Ligii I. Echipa antrenată de Antonio Conceicao crește în joc de la meci la meci, în timp ce ilfovenii au reprezentat o deziluzie la acest început de sezon, în care au obținut un singur punct. În mod normal, campioana nu se poate împiedica la Voluntari. Cota reală pentru victoria oaspeților este 1.80, dar tu poți paria pe succesul clujenilor la o cotă mărită de 10.00 dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online, prin intermediul link-urilor din articol. 

Pariază pe victoria lui CFR Cluj la o cotă mărită de 10.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 10.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe victoria oaspeților în meciul din Liga I dintre FC Voluntari și CFR Cluj, de duminică, 12 august, ora 18:00.  (miză maximă 20RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet” 

Exemplu: Pariezi 20RON pe victoria echipei din Cluj, la o cotă reală de 1.80. Dacă pariul este câștigător, primești 36 RON cash și alți 164RON (20 x 10.00 - 36) sub formă de FreeBet. 

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 20RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe victoria lui CFR Cluj la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi