Cotă 10.00 pentru victoria oaspeților în Celta Vigo vs FC Barcelona

FC Barcelona bate record după record în LaLiga, cucerirea titlului fiind o simplă formalitate. Messi și Compania joacă pe 17 aprilie (ora 22:00), în deplasare, contra lui Celta Vigo. Catalanii au cifre impresionante pe teren străin în prima ligă spaniolă: cea mai bună linie de clasament, cel mai bun atac, cea mai bună apărare. În schimb, Celta ocupă locul al 10-lea în clasamentul meciurilor de acasă. Această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 10.00 pentru un pariu câștigător pe victoria oaspeților, în locul celei normale de 1.83. Pentru a beneficia de promoție, tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 10.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCF” 
  3. Plasează un pariu pe calificarea lui FC Barcelona contra lui Celta Vigo în meciul de marți, 17 aprilie 2018, ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 50RON, iar oaspeții câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale și încasezi alți 450RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 450RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Rezultat final”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 10.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 50RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi