Cotă 10.00 pentru un succes al României în Muntenegru!

Este adevărat, ne-am chinuit cu Armenia câștigând cu 1:0 datorită unui gol venit în minutul 90+2. Dar și Franța a făcut 0:0 cu Luxemburg după ce cu 3 zile mai devreme zdrobise Olanda cu 4:0. De ce nu am crede într-o victorie diseară în Muntenegru (meciul are loc la ora 21:45)? Sigur, nu va fi ușor, dar nu este nici imposibil. În tur am fi câștigat dacă Stanciu nu rata acel penalty acordat la ultima fază a meciului, deci se poate.

Dacă și tu crezi într-un succes al tricolorilor, atunci am o veste bună pentru tine. Poți paria pe 2 solist la o cotă mărită de10.00, singura condiție fiind aceea de a nu avea deja un cont la această casă de pariuri online.

Deschide cont și pariază pe victoria României în Muntenegru la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN42” 
  3. Plasează un pariu pe victoria României în meciul cu Muntenegru de luni 4 septembrie, ora 21:45.
  • Pariul trebuie să fie single pre-meci de tipul Câștigător meci - 1x2. 
  • Pariul trebuie plasat pe platforma Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma de betting exchange nu se califică pentru această ofertă!
  • Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei mărite de 10.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe acest meci, și doar pentru o miză maximă de 50RON (totuși nu e o problemă dacă pariezi mai mult, doar că diferența e calculată la cotă normală).
  • Doar clientții noi pot beneficia de pe urma cotei mărite!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă România câștigă, atunci miza va fi returnată, iar restul câștigului va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Respectiva sumă va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Deci nici cei mai pretențioși pariori nu se pot plânge!

Exemplu: Ai pariat 50RON iar elevii lui Daum câștigă. Primești înapoi cei 50RON ca fonduri reale, și primești alți 450RON ca fonduri extra. Ai de plasat pariuri în valoare totală de 450RON pe cote de minim 1.20 înainte să poți scoate câștigurile. Destul de simplu, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria României în Muntenegru la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!