Cota 10.00 pentru un pariu pe câștigătorul unui meci din US Open

A început US Open (27 august - 9 septembrie) , al patrulea turneu de Grand Slam al anului. Potrivit cotelor fixate de bookmakeri, Simona Halep este favorita numărul 2 la câștigarea competiției feminine, după Serena Williams, iar Novak Djokovic este favoritul nr. 1 al întrecerii masculine. Vom avea două săptămâni cu tenis de cel mai înalt nivel. Dacă vrei să pariezi pe „sportul alb”, nu rata oferta acestei case de pariuri sportive online, care acordă o cotă mărită de 10.00 pentru orice prim pariu pe câștigătorul unui meci din turneu. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Pariază pe orice meci din US Open la o cotă mărită de 10.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „TENIS
 2. Plasează un bilet simplu premeci de minim 10 RON pe câștigătorul unui meci din turneul de tenis de la US Open (27 august - 9 septembrie)
 3. E posibilă plasarea unui pariu mai mare, dar bonusul se va acorda doar pentru primii 10 RON din pariu.
 4. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 10RON pe victoria lui Petra Martic în meciul cu Lucie Safarova (27 august, ora 22:00), la o cotă reală de 2.00. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 20RON și ca fonduri EXTRA 480RON (50 * 10 - 20). Vei avea de rulat suma de 1,920 RON înainte de a putea solicita o retragere.

Termeni si condiții pentru cota mărită US Open

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
 • Jucătorii care iau parte la această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe orice meci din US Open la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!