Cotă 10.00 pentru pariurile pe câștigătoarea Cupei României

Arena Națională din București găzduiește duminică, 27 mai, de la ora 21:00, finala Cupei României la fotbal. CS U Craiova este favorită clară să ridice trofeul, având cota 1.14 pentru un pariu pe această selecție. De partea cealaltă este AFC Hermannstadt, din liga a 2-a, care are o cotă reală de 5.00 să se impună (inclusiv după prelungiri și lovituri de departajare). Avem o veste super: această casă de pariuri online are o promoție specială prin care oferă o cotă mărită de 10.00 fie că pariezi pe Craiova, fie că joci pe surpriza Hermannstadt. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ea este să te înregistrezi acum prin intermediul link-urilor speciale din articol. Și încă ceva: dacă pariul de calificare este pierzător, vei primi înapoi integral suma pariată, deci nu ai cum să pierzi.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea Cupei României
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum beneficiez de cota mărită?

 1. Deschide cont la agenția recomandată prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și efectuează un prim depozit.
 2. Plasează un pariu single pe pronosticul „Cine câștigă trofeul?”, în urma finalei de duminică, 27 mai, ora 21:00.
 3. Beneficiezi de cotă 10.00 pentru o miză de maxim 50RON sau primești miza înapoi dacă pariul este pierzător, în limita a 300RON.

Ce trebuie să știu despre pariul de calificare?

 • O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru cota specială de 10.00, și maxim 300RON pentru rambursarea sumei pariate în cazul unui pariu pierzător.
 • Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat după înregistrare, și doar pentru pronosticul „Cine câștigă trofeul?”.
 • Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 10.00.
 • Dacă la primul pariu plasat se folosește opțiunea Cash-out, utilizatorul nu va mai beneficia de bonusul de bun venit.

Ce se întâmplă după ce pariul este decis?

Situația 1 : Dacă ai pariat pe CS U Craiova, iar oltenii câștigă trofeul, vei primi ca fonduri reale câștigul calculat conform cotei normale de pe site, iar restul câștigului este creditat în maxim 72 de ore sub formă de fonduri suplimentare (pentru o miză de maxim 50RON). Această sumă EXTRA trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de 7 zile înainte de a putea fi deblocată.

Situația 2 : Dacă pariul este pierzător, atunci vei primi înapoi integral suma pariată în limita a 300RON. Respectiva sumă trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de maxim 30 de zile. În ambele cazuri, cota de 1.50 poate fi formată din mai multe pronosticuri (de exemplu un bilet cu două cote de 1.30)

Exemplu : Pariezi 50RON pe succesul echipei antrenate de Devis Mangia la o cotă normală de 1.14. Dacă această echipă câștigă finala, primești 57RON ca fonduri normale și încă 443RON ca fonduri extra (500 - 57), și ai de rulat suma de 2,215RON (443 X 5 ) în decurs de maxim 7 zile. Dacă pariul este în schimb necâștigător, primești înapoi cei 50RON pariați ca fonduri extra și ai de rulat 250RON în decurs de maxim 30 de zile. 

Termeni și condiții

 • Promoția se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Bonusul trebuie rulat de 5 ori, la cote mai mari sau egale cu 1.50.
 • Bonusul trebuie rulat în termen de 7 zile.
 • Nu poți lua parte la această promoție dacă ai mai avut un alt cont Fortuna.
 • Această promoție se adresează EXCLUSIV jucătorilor noi, veniți prin site-urile de afiliere partenere.
 • Pariul pe cota 10 la Finala Cupei României trebuie plasat înainte de startul partidei, duminică, 27.05.2018, ora 21.00.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea Cupei României
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!