Cotă 10.00 pentru orice pariu plasezi pe ȚSKA Moscova - Arsenal

ȚSKA Moscova joacă returul cu Arsenal (12 aprilie, ora 22:05), din sferturile de finală ale Europa League. În prima manșă a fost 4-1 pentru englezi, dar nu mai poate băga nimeni mâna în foc pentru calificarea „tunarilor”, după ce s-a întâmplat în dubla dintre Roma și FC Barcelona. Sunt numeroase alte opțiuni de pariere care pot fi abordate, mai ales că această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 10.00 pentru orice pariu plasezi de duelul de la Moscova. Ca să beneficiezi de promoție, trebuie doar să deschizi acum un cont prin link-urile speciale din acest articol! Atenție: dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei!

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe ȚSKA Moscova vs Arsenal
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional ”COTA10
  2. Pariază PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu pe orice selecție din meciul ȚSKA Moscova vs Arsenal de joi, 12 aprilie 2018, ora 22:05. 50RON din miză vor fi multiplicați cu 10.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe egal la o cotă normală de 3.74. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 187RON și ca fonduri EXTRA 313RON (50 * 10 - 187). Vei avea de rulat suma de 1.252 RON înainte de a putea solicita o retragere

Scenariul 2 - Pariul este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri extra, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești 100RON și ai de rulat 600RON.

Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum! 
  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont acum și plasează orice pariu pe ȚSKA Moscova vs Arsenal
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!