Cota 10.00 pentru orice pariu de tipul 1,X sau 2 pe FCSB vs CFR

Arena Națională găzduiește pe 29 aprilie, de la ora 20:45, finala campionatului, între FCSB și CFR Cluj. „Roș-albaștrii” sunt pe primul loc în Liga I, având două puncte avans față de principala contracandidată din lupta pentru titlu. Nu mai sunt multe etape, iar echipa antrenată de Dan Petrescu trebuie să joace la victorie. Niciun deznodământ nu e exclus, iar această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 10.00 pentru orice pariu pe 1, X sau 2. Ca să beneficiezi de promoție, tot ce trebuie să faci este să deschizi acum un cont prin link-urile speciale din acest articol! Atenție: dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei!

Deschide cont acum și pariază 1, X sau 2 pe FCSB vs CFR
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional „FCSB
  2. Pariază PRE-LIVE sau LIVE pe bilet simplu pe 1, X sau 2 în meciul FCSB vs CFR Cluj, din Liga I, de duminică, 29 aprilie 2018. 50RON din miză vor fi multiplicați cu 10.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 72 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe victorie FCSB la o cotă normală de 2.46. Dacă pariul este câștigător, primești ca fonduri reale suma de 123RON și ca fonduri EXTRA 377RON (50 * 10 - 123). Vei avea de rulat suma de 1.508 RON înainte de a putea solicita o retragere

Scenariul 2 - Pariul este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri extra, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești 100RON și ai de rulat 600RON.

Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum
  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont acum și pariază 1, X sau 2 pe FCSB vs CFR
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!