Cotă 10.00 pentru orice pariu 1x2 pe Dinamo vs FCSB!

Casele de pariuri online se întrec în a veni cu promoții care de care mai atractive la derby-ul Dinamo vs FCSB, iar una dintre cele mai interesante oferte poate fi găsită la această agenție de pariuri sportive. Dacă deschizi un cont nou acum prin intermediul link-urilor din articol, poți plasa primul pariu 1x2 la o cotă mărită de 10.00! Iar dacă pariul este pierzător vei primi înapoi dublul mizei!

Deschide cont și plasează un pariu 1x2 pe Dinamo vs FCSB!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”COTA10
 2. Plasează un pariu pre-meci de tipul 1x2 pe partida Dinamo vs FCSB (duminică 18 februarie, ora 20:45). Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.​
 • Pariul este câștigător - Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.
 • Pariul este pierzător - Vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 


Ce trebuie să mai știu?

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
 • Pariul de calificare trebuie plasat pe victoria FCSB-ului, victoria lui Dinamo, sau pe rezultat de egalitate.
 • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit ale respectivei agenții.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează un pariu 1x2 pe Dinamo vs FCSB!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!