Cotă 10.00 pentru o victorie a României cu Polonia, plus rambursare de miză dacă pariul nu iese!

promotie-betfair.png

Betfair (deschide un cont acum) vine cu o promoție de nerefuzat la partida România vs Polonia din această seară, însă ia în considerare faptul că oferta este valabilă doar pentru clienții noi care nu au deja un cont la această casă de pariuri online.

 

În ce constă promoția?

Deschide un cont la Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) utilizând codul ”ZSKM52”. Dacă primul tău pariu este plasat pe victoria tricolorilor vei beneficia de o cotă de 10.00, plus că ești rambursat în cazul în care pariul nu iese!

Poți paria și mai mult, dar aceasta este suma maximă care se califică pentru ofertă. De asemenea, poți paria și mai puțin, dar nu prea văd rostul ținând cont că aceasta este genul de promoție de pe urma căreia ar trebui să profiți la maxim.

Presupunem că pariezi 50RON. Există următoarele două scenarii:

  • România câștigă - câștigi 500RON din care câștigurile normale vor fi creditate în balanța contului de pariuri, iar câștigurile extra în balanța bonus. Ținând cont că România are o cotă reală de 3.10 la victorie, înseamnă că vei primi ca fonduri normale suma de 155RON, iar restul de 345RON vor fi creditați ca bani bonus.
  • România nu câștigă - primești înapoi cei 50RON sub formă de bonus.

Pariază și tu acum pe victoria României în meciul cu Polonia la o cotă de 10.00!Detalii despre bonus

Bonusul va fi creditat pe cont în maxim 24 de ore din momentul în care pariul este decis, și trebuie rulat o singură dată pe cote de 1.50+ în decurs de maxim 90 de zile. Acest lucru este foarte important de știut, pentru că așa cum vezi, promoția nu vine cu condiții dificile de rulaj. De fapt dacă nici măcar un rulaj de 1x nu poți face în 90 de zile, nu știu ce fel de parior mai ești ...

 

Ce trebuie să mai știu?

Așa cum am spus și la începutul articolului, acest bonus este valabil doar pentru clienții noi. Dacă aplici pentru el nu vei mai putea primi bonusul de 50% în limita a 450RON. Ia în considerare și faptul că oferta este valabilă doar pe platforma de pariuri sportive, nu și pe cea de betting exchange. Pariază și tu acum!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi