Cotă 10.00 pentru o victorie a României cu Armenia

Vineri 1 septembrie 2017 cu începere de la oa 21:45 Arena Națională din București găzduiește partida dintre România și Armenia ce contează pentru etapa a 7-a din Preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018. Naționala lui Daum are o singură victorie în actuala campanie de calificare, și aceea chiar în Armenia. Atunci am câștigat cu 5:0, deși e drept că adversarii noștri au evoluat în inferioritate numerică aproape întreaga partidă. În orice caz nu avem voie să ratăm victoria vineri, iar de aceea și vreau să prezint o promoție foarte tare cu care vine această casă de pariuri online.

Deschide cont prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 10.00! Da, ai auzit bine! Care e șmecheria? Nici una, dar vezi că oferta este disponibilă numai pentru clienții noi, nu și pentru cei actuali. Dar dacă nu ai deja un cont, atunci chiar nu ar trebui să ratezi această ofertă specială. Mai jos îți voi arăta și în ce constau termenii atașați.
 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ROMÂNIEI ÎN MECIUL CU ARMENIA LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!

 

Cum beneficiez de cota mărită de 10.00?

Accesezi ACEST LINK SPECIAL și dai click pe butonul roșu ”Înregistrează-te”. Ai grijă, dacă nu deschizi cont prin link-urile din articol, atunci nu vei putea lua parte la această promoție.  După ce te înregistrezi, efectuează o depunere și plaseză un pariu single pre-meci pe victoria României în meciul cu Armenia de vineri 1 septembrie ora 21:45 (pariu de tipul Câștigător Meci - 1x2). Depunerile prin Skrill / Neteller nu iau parte la promoție.

Pariul va fi plasat la cota normală de pe site. Dacă acesta este câștigător, atunci vei primi ca fonduri reale câștigul calculat la cota obișnuită, iar diferența până la cota de 10.00 va fi creditată sub formă de bonus. În cadrul acestei promoții este luată în considerare o miză maximă de 20RON. Bonusul va fi creditat în maxim 48 de ore de la terminarea meciului, și trebuie rulat de 5 ori pe cote de minim 1.50 înainte de a putea fi retras. Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 30 de zile.

Exemplu: Ai pariat 20RON pe victoria României, prinzând o cotă normală de 1.50. Dacă tricolorii se impun primești ca fonduri normale suma de 30RON (20 * 1.5) și ca fonduri EXTRA 170 RON (20 * 10 - 30). Vei avea de efectuat un rulaj de 850RON înainte de a putea solicita o retragere.

Știu, ai de rulat, dar condițiile sunt mai mult decât lejere pentru orice parior decent. Per total aceasta este o ofertă care chiar nu ar trebui ratată. 

DESCHIDE CONT ȘI PARIAZĂ PE VICTORIA ROMÂNIEI ÎN MECIUL CU ARMENIA LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!