Cota 10.00 pentru minim un gol în meciul PSG - Real Madrid

PSG o întâlnește pe Real Madrid în manșa secundă a „optimilor” Ligii Campionilor, marți, 6 martie (ora 21:45). În tur, spaniolii s-au impus cu 3-1, deci gazdele sunt obligate să joace totul pe cartea atacului, pentru a marca minim două goluri. Această casă de pariuri online ți-a pregătit o promoție de neratat. Poți paria pe minim un gol în meci la o cotă mărită de 10.00! Înregistrează-te prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și mărește-ți substanțial veniturile! Cota normală pentru un astfel de pariu este de doar 1.01, așa că vorbim de un pariu aproape sigur, deci chiar nu ar trebui să ratezi o astfel de ofertă!

​Înregistrează-te și pariază pe minim un gol marcat în PSG - Real pentru o super cotă de 10.00!

Cum obțin cota mărită de 10.00? 

  • Intră pe pagina promoției prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te”.
  • Alege să plasezi un pariu simplu pre-meci (înainte de începutul meciului) pe „peste 0.5 goluri” în meciul PSG - Real Madrid, la cota normală afișată pe site 
  • Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile din cota normală, iar restul sub formă de ”FreeBet”. 

Exemplu: Pariezi 10RON că se va înscrie minim un gol, iar pariul este câștigător. Având în vedere că în acest moment cota este 1.01, o să primești 10,1 RON cash și alți 89,9 RON sub formă de FreeBet.

Ce trebuie să mai știi legat de această campanie:

  • Miza maximă acceptată este de 10 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 10 RON, doar 10 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  • Depunerea minimă este 40 RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare.
  • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care se înregistrează prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL  
  • FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi în cont profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere. 
  • Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un FREEBET, accesează ACEST LINK

Înregistrează-te și pariază pe minim un gol marcat în PSG - Real pentru o super cotă de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!