Cotă 10.00 pentru gol România în meciul cu Israel

Cosmin Contra este cunoscut ca un antrenor care atacă indiferent de adversar. Ne așteptăm la un joc ofensiv al „tricolorilor” în amicalul jucat pe 24 martie (ora 20:00) în Israel. Keșeru, Rotariu, Budescu și Stanciu sunt internaționalii români care au înscris cele mai multe goluri în acest an. De la ei poate veni reușita în poarta Israelului, un adversar care a primit gol în 4 din ultimele 5 meciuri jucate în toate competițiile. Cota normală pentru „România peste 0.5 goluri în meci” este 1.35, însă această casă de pariuri online oferă o cotă mărită de 10.00! Oferta este destinată doar pariorilor care încă nu au cont aici și se înregistrează acum prin intermediul link-urilor speciale din articol. Și încă ceva, dacă pariul de calificare este pierzător, vei primi înapoi integral suma pariată! Deci nu ai cum să pierzi.

Deschide cont și pariază pe gol marcat România în meciul cu Israel
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

Cum beneficiez de cotă 10.00 pe gol marcat România?

  • Deschide cont la agenția recomandată prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și efectuează un prim depozit.
  • Plasează un pariu single că România va marca: selectezi pronosticul peste 0.5 goluri în secțiunea Peste/Sub România Total Goluri. 
  • Beneficiezi de cotă 10.00 pentru o miză de maxim 50RON sau primești miza înapoi dacă pariul este pierzător, în limita a 300RON.

Ce trebuie să știu despre pariul de calificare?

  • O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru cota specială de 10.00, și maxim 300RON pentru rambursarea sumei pariate în cazul unui pariu pierzător.
  • Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat după înregistrare, și doar pentru pronosticul ”România peste 0.5 goluri”.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 10.00.
  • Dacă la primul pariu plasat se folosește opțiunea Cash-out, utilizatorul nu va mai beneficia de bonusul de bun venit.
  • Pariul trebuie plasat înainte de startul partidei.

Ce se întâmplă după ce pariul este decis?

Situația 1 : Dacă România dă gol, vei primi ca fonduri reale câștigul calculat conform cotei normale de pe site, iar restul câștigului este creditat în maxim 72 de ore sub formă de fonduri suplimentare (pentru o miză de maxim 50RON). Această sumă EXTRA trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de 7 zile înainte de a putea fi deblocată.

Situația 2 : Dacă pariul este pierzător, atunci vei primi înapoi integral suma pariată în limita a 300RON. Respectiva sumă trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de maxim 30 de zile. În ambele cazuri, cota de 1.50 poate fi formată din mai multe pronosticuri (de exemplu un bilet cu două cote de 1.30)

Exemplu : Pariezi 50RON pe gol marcat România la o cotă normală de 1.35. Dacă „tricolorii” înscriu, primești 67.5RON ca fonduri normale și încă 432.5RON ca fonduri extra (500 - 67.5) și ai de rulat suma de 2,162.5RON (432.5 X 5 ) în decurs de maxim 7 zile. Dacă pariul este în schimb necâștigător, primești înapoi cei 50RON pariați ca fonduri extra și ai de rulat 250RON în decurs de maxim 30 de zile. 

Deschide cont și pariază pe gol marcat România în meciul cu Israel
Cotă 10.00 sau primești miza înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!