Cota 10.00 pentru Barcelona înscrie primul gol al meciului cu Chelsea

FC Barcelona și Chelsea se întâlnesc pe 14 martie (ora 21:45), în manșa secundă a „optimilor” Ligii Campionilor. Meciul de la Londra s-a încheiat cu scorul de 1-1, dar „Barca” nu este echipa care să joace la 0-0. Catalanii vor ataca cu siguranță încă din primul minut, pentru a înscrie cât mai repede golul care să îi aducă în avantaj la general. Este o probabilitate mare ca Barcelona să deschidă scorul, iar această casă de pariuri sportive online ți-a pregătit o promoție de care trebuie să profiți. Poți paria că FC Barcelona înscrie primul gol al meciului la o cotă mărită de 10.00. Înregistrează-te prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și suplimentează-ți veniturile!

Înregistrează-te și pariază că Barcelona deschide scorul la o cotă mărită de 10.00!

Cum obțin cota mărită de 10.00? 

  • Intră pe pagina promoției prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te”. 
  • Pariază pe Barcelona să înscrie primul gol în meciul cu Chelsea (13.03.2018, ora 21:45) la cota normală afișată pe site (miză maximă 10RON). 
  • Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”.

Exemplu: Pariezi 10RON pe Barcelona să deschidă scorul, iar pariul este câștigător. Având în vedere că în acest moment cota este 1.34, o să primești 13.4 RON cash și alți 86.6 RON sub formă de FreeBet.

Ce trebuie să mai știi legat de această campanie:

  • Depunerea minimă este 40RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare. Sunt eligibile doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri pre-meci ("Pariuri sportive").
  • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care se înregistrează prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL  
  • FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali,  fără condiții de pariere.
  • În cazul în care pariul este câștigător, FREEBET-ul este creditat automat și instant, și nu în decurs de 48 de ore, așa cum se întâmplă la celelalte case de pariuri online care au promoții asemănătoare 
  • Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK.   

Înregistrează-te și pariază că Barcelona deschide scorul la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!