Cotă 10.00 pentru ambele marchează în AC Milan vs Arsenal!

Unul dintre cele mai interesante meciuri din „optimile” Europa League se joacă pe „San Siro”, între AC Milan și Arsenal. Joi, de la ora 20, este așteptată o înfruntare cu multe goluri, pentru că ambele echipe practică un fotbal ofensiv, iar defensivele lor s-au dovedit fragile în acest sezon. Această casă de pariuri sportive online ți-a pregătit o promoție foarte atractivă. Poți paria pe „ambele marchează” la o cotă mărită de 10.00. Înregistrează-te prin intermediul link-urilor speciale din acest articol și mărește-ți substanțial veniturile!

Înregistrează-te și pariază pe ambele marchează în AC Milan vs Arsenal și obține o super cotă de 10.00!

Cum obțin cota mărită de 10.00? 

  • Intră pe pagina promoției prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te”. 
  • Alege să plasezi un pariu simplu pre-meci (înainte de începutul meciului) pe ambele echipe să marcheze în AC Milan vs Arsenal (8 martie, ora 20), miză maximă 10RON. 
  • Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile pe cota afișată, iar restul sub formă de ”FreeBet”.

Exemplu: Pariezi 10RON pe „ambele marchează”, iar pariul este câștigător. Având în vedere că în acest moment cota este 1.70, o să primești 17 RON cash și alți 83 RON sub formă de FreeBet.

Ce trebuie să mai știi legat de această campanie:

  • Depunerea minimă este 40RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare. Sunt eligibile doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri pre-meci ("Pariuri sportive").
  • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care se înregistrează prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL  
  • FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi în cont profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali,  fără condiții de pariere. 
  • Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 

​Înregistrează-te și pariază pe ambele marchează în AC Milan vs Arsenal și obține o super cotă de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi