Cotă 10.00 pentru victorie Manchester United cu Benfica sau dublul mizei înapoi!

Săptămâna aceasta avem o nouă etapă de Liga Campionilor, iar una din partidele interesante care ne sar în ochi este cea de marți dintre Manchester United și Benfica. La acest meci poți beneficia de cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi pentru un pariu pe victoria ”diavolilor roșii”, cu condiția să nu ai deja cont la această casă de pariuri online. Oferta este foarte bună în condițiile în care United pornește ca mare favorită. Aceasta a câștigat toate cele 3 meciuri disputate în grupa A din Champions League, în timp ce adversara sa nu a reușit încă să obțină vreun punct. În urmă cu două săptămâni echipa lui Mourinho a câștigat în Portugalia, scor 1:0. 

Deschide cont și pariază pe victorie Manchester United cu Benfica la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM PROFIT DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această agenție de pariuri sportive utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu de 50RON pe victoria celor de la Manchester United în partida de acasă cu Benfica de marți 31 octombrie, ora 21:45.

 3. În funcție de rezultatul pariului există două posibilități:
  - Pariul este câștigător - vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  - Pariul este pierzător - vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.


Exemplu: ai pariat 50RON pe victorie United la o cotă normală de 1.40. Dacă pariul este câștigător primești 70RON ca fonduri reale (50 * 1.40) și 430RON ca fonduri suplimentare, și ai de rulat 1,720RON înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 100RON ca fonduri extra și ai de rulat 600RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar dacă pariul are o cotă de minim 1.20 în momentul în care îl plasezi. 
 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 50RON, dar doar acei 50RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariul de calificare va fi plasat la cota normală de pe site dar va fi calculat în funcție de cota specială.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Promoția poate fi utilizată și pe alte meciuri, însă o singură dată și doar până cel târziu pe 31 octombrie. O poți folosi doar la anumite competiții alese de agenție, și doar pe cote de minim 1.20. Vezi AICI regulamentul complet.

Deschide cont și pariază pe victorie Manchester United cu Benfica la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!