Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi pentru o victorie a FCSB-ului cu Timișoara!

Unul dintre cele mai interesante meciuri din faza optimilor de finală ale Cupei României este cel de joi 30 noiembrie dintre ACS Poli Timișoara și FCSB (ora 21:30). De aceea această casă de pariuri online vine cu o ofertă foarte atractivă pentru pariorii care își deschid acum cont prin link-urile speciale din articol : cotă 10.00 pentru victorie FCSB sau dublul mizei înapoi!

În urmă cu o lună FCSB și-a zdrobit adversara în campionat, scor 7:0, așa că avem motive să credem că roș-albaștrii pot tranșa calificarea încă din timpul regulamentar. Oricum este bine că avem și o plasă de siguranță în cazul unui pariu pierzător.

Deschide cont utilizând codul ”FCSB” și pariază pe victoria FCSB-ului cu Timișoara

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”FCSB

 2. Plasează un pariu de 40RON pe victoria celor de la FCSB în deplasarea cu ACS Poli Timișoara din optimile de finală ale Cupei României! Meciul are loc joi 30 noiembrie 2017, ora 21:30.

 3. În funcție de rezultatul pariului există două scenarii:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: ai jucat pariul recomandat pe o miză de 40RON la o cotă normală de 1.60. Dacă pariul iese primești 64RON ca fonduri reale (40 * 1.60) și 336RON (40 * 10 - 64) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1,344 RON înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON ca fonduri extra și ai de rulat 480RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 40RON, dar doar acei 40RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariul de calificare va fi plasat la cota normală de pe site dar va fi calculat în funcție de cota mărită.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont utilizând codul ”FCSB” și pariază pe victoria FCSB-ului cu Timișoara

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi