Cotă 10.00 pentru orice pariu pe Serie A! Ofertă valabilă doar astăzi (20.09.2017)!

Astăzi au loc nu mai puțin de 9 meciuri în Serie A, și asta pentru că avem etapa intermediară. Ieri s-a jucat prima partidă a rundei a 5-a, cea dintre Bologna și Inter Milan, încheiată 1:1. Astăzi se dispută restul meciurilor, dintre care atracțiile principale par a fi partidele Juventus vs Fiorentina și Lazio vs Napoli.

Cu această ocazie am o veste extraordinară pentru tine. Indiferent pe ce meci și opțiune de pariere alegi să pariezi, poți beneficia de o cotă fixă de 10.00 (cu condiția să fie oferită o cotă normală de minim 1.20)! Mai mult decât atât, dacă pariul tău este pierzător primești înapoi dublul mizei! Deci practic nu ai cum să pierzi. Oferta este însă disponibilă doar pentru pariorii care nu au deja cont la această casă de pariuri online. Mai jos îți arăt exact ce ai de făcut!

Deschide cont și plasează orice pariu pe etapa a 5-a din Italia Serie A la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM POT BENEFICIA DE PE URMA ACESTEI PROMOȚII?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10
  2. Plasează un pariu single pre-meci sau LIVE pe orice meci vrei din Italia Serie A, etapa a 5-a (doar meciuri de pe 20.09.2017). Acesta trebuie să aibă o cotă normală de minim 1.20 pentru a fi eligibil. O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru această ofertă. Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite. 
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
     

Scenariul 1 - pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe o cotă de 1.20. Dacă pariul este câștigător vei primi ca fonduri reale 60RON, iar restul de 440RON până la cota de 10.00 (500 - 60) sunt creditați ca fonduri EXTRA. Ai de rulat suma de 1,760RON înainte de a putea solicita o retragere.


Scenariul 2 - pariul tău este pierzător

În acest caz vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost pierzător. Primești 100RON și vei avea de rulat 600RON.

 

PARTIDE ELIGIBILE PENTRU ACEASTĂ PROMOȚIE

 

Ce trebuie să mai știu?

  • Poți profita de pe urma ofertei doar la unul din cele 9 meciuri eligibile. Doar primul pariu eligibil este luat în considerare.
  • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de această casă de pariuri.
  • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează orice pariu pe etapa a 5-a din Italia Serie A la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!