Cotă 10.00 pentru un succes al României cu Armenia, sau dublul mizei înapoi!

Naționala României a avut un parcurs destul de dezamăgitor în actuala campanie de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018, obținând doar 6 puncte, din care jumătate în partida din Armenia (scor 5:0). Vineri, cu începere de la ora 21:45, ne așteaptă un nou meci cu naționala armeană, iar dacă vrem măcar să mai sperăm la locul de baraj, atunci suntem obligați să câștigăm. Dacă ai încredere în victoria echipei lui Daum, atunci trebuie să știi că poți paria pe aceasta la o cotă mărită de 10.00, singura condiție fiind aceea de a nu avea deja un cont la ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE!

Deschide cont și pariază acum pe victoria României cu Armenia la o cotă mărită de 10.00!


CUM PROFIT DE PE URMA COTEI MĂRITE DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ROMÂNIA
 2. Pariază pe victoria României în partida cu Armenia de vineri 1 septembrie, ora 21:45. Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
   

Scenariul 1 - România câștigă cele 3 puncte puse în joc 

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe victoria României la o cotă reală de 1.50. Dacă aceasta se impune, atunci primești ca fonduri reale suma de 60RON, și ca fonduri EXTRA 340RON (40 * 10 - 60). Vei avea de rulat suma de 1,360RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Armenia obține punct sau puncte

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bonus, iar acest bonus trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60+ înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de bonus 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum! 
 • Pariul de calificare trebuie plasat pe o victorie a naționalei României în timpul regulamentar (1x2).
 • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit (cum ar fi Pachetul de bun venit de 1500RON).
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază acum pe victoria României cu Armenia la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!