Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi ca PSG să înscrie prima în partida cu Nice!

Etapa a 11-a din Franța Ligue 1 debutează vineri cu partida dintre PSG și Nice, aceasta urmând să aibă loc pe Parc des Princes cu începere de la ora 21:45. Echipa gazdă pornește ca mare favorită, și nu este exclus să tranșeze rapid soarta celor 3 puncte. Aceasta a deschis scorul în 4 din ultimele 5 partide, iar în 3 din cele 4 cazuri primul gol a venit mai devreme de minutul 5! De partea cealaltă Nice nu pare să fie într-o formă prea bună, aceasta venind după 4 înfrângeri la rând.

Ce ar fi dacă ți-aș spune că poți paria pe ”PSG să înscrie prima” la o cotă specială de 10.00? Da, acest lucru este posibil la această casă de pariuri online cu condiția să nu ai deja cont! Iar dacă pariul nu iese, vei primi înapoi dublul sumei pariate, deci nu ai practic cum să pierzi.

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe ”Prima echipă care să înscrie - PSG” în PSG vs Nice la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu de 50RON pe ”Prima echipă care să înscrie - PSG” la meciul PSG vs Nice de vineri 27 octombrie, ora 21:45. 

 3. În funcție de rezultatul pariului există două posibilități:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.


Exemplu: ai plasat pariul recomandat la o cotă normală de 1.24. Dacă pariul iese primești 62RON ca fonduri reale (50 * 1.24) și 438RON ca fonduri extra, și ai de rulat 1,752RON înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 100RON ca fonduri extra și ai de rulat 600RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 50RON, dar doar acei 50RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariul de calificare va fi plasat la cota normală de pe site dar va fi calculat în funcție de cota specială.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Promoția poate fi utilizată și pe alte meciuri, însă o singură dată. O poți folosi doar la anumite competiții alese de agenție, și doar pe cote de minim 1.20. Vezi AICI regulamentul complet.

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe ”Prima echipă care să înscrie - PSG” în PSG vs Nice la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!