Cotă 10.00 pentru minim două goluri marcate de PSG în partida cu Celtic!

PSG are un parcurs incredibil în actualul sezon de Liga Campionilor. A marcat 17 goluri și nu a primit nici unul în primele 4 partide! Astfel putem spune că sunt șanse foarte mari ca parizienii să puncteze de minim două ori și în partida din această seară de pe teren propriu cu Celtic (ora 21:45), mai ales că în meciul tur din Scoția s-au impus cu 5:0!

Așa cum era de așteptat cota normală pentru ”over 1.5 goluri PSG” este foarte mică, mai exact 1.10! Dar tu poți juca același pronostic la o cotă mult mărită de 10.00, și să primești și dublul mizei înapoi în eventualitatea unui pariu pierzător! Cum așa? Tot ce ai de făcut este să te înregistrezi prin link-urile noastre speciale la această casă de pariuri online, și să urmezi indicațiile de mai jos!

Deschide cont cu codul ”COTA10” și pariază pe minim 2 goluri marcate de PSG în partida cu Celtic!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional ”COTA10
  2. Pariază pe ”Total goluri - Echipă” - ”PSG P1.5” în PSG vs Celtic (22.11.2017, ora 21:45). O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă (în poza de mai jos poți vedea care este pariul ce trebuie jucat, ca să nu faci confuzii).
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:

 

Scenariul 1 - Pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe minim 2 goluri PSG la o cotă reală de 1.10. Dacă pariul este câștigător primești ca fonduri reale suma de 44RON, și ca fonduri EXTRA 356RON (40 * 10 - 44). Vei avea de rulat suma de 1,424 RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Pariul este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri extra, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandtă. Deschide cont acum! 
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază pe minim 2 goluri marcate de PSG în partida cu Celtic!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!