Cotă 10.00 pentru orice pariu pe etapa a 4-a din Liga 1!

Super ofertă din partea acestei case de pariuri online pe etapa a 4-a din România Liga 1 - plasează un pariu pre-meci pe orice meci al rundei (4-7 august) care are o cotă normală de minim 1.10, și vei beneficia în schimb de o cotă mărită de 10.00! Mai mult decât atât, dacă pariul tău este pierzător primești înapoi dublul mizei pariate! Sună prea frumos să fie adevărat? Nu este, dar într-adevăr există o condiție - să nu ai deja un cont la acest operator.

Dacă nu ești client al acestei agenții, atunci chiar nu ar trebui să ratezi o astfel de super ofertă! Mai jos îți arăt exact ce ai de făcut și îți voi prezenta termenii atașați, astfel încât să nu ai parte de vreo surpriză! 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ ORICE PARIU PE ETAPA 4-A DIN LIGA 1 LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!


CUM POT BENEFICIA DE PE URMA ACESTEI PROMOȚII?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”LIGA1
 2. Plasează un pariu single pre-meci pe orice meci vrei din România Liga 1, etapa a 4-a. Acesta trebuie să aibă o cotă normală de minim 1.10 pentru a fi eligibil. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă. Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
   

Scenariul 1 - pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe sub 1.5 goluri în prima repriză la partida Timișoara vs Juventus București (cotă normală 1.10). Dacă pariul este câștigător vei primi ca fonduri reale 44RON, iar restul de 356RON până la cota de 10.00 (400 - 44) sunt creditați ca fonduri EXTRA. Ai de rulat suma de 1,424RON înainte de a putea solicita o retragere.


Scenariul 2 - pariul tău este pierzător

În acest caz vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost pierzător. Primești 80RON și vei avea de rulat 480RON.

 

PARTIDE ELIGIBILE PENTRU ACEASTĂ PROMOȚIE

 

Ce trebuie să mai știu?

 • Promoția este destinată doar pariorilor care nu au încă cont la agenția recomandată. Înregistrează-te acum!
 • Pariul de calificare trebuie plasat pe orice meci din etapa a 4-a din România Liga 1 (04.07.2017 - 07.07.2017)
 • Pariul de calificare poate fi plasat pe orice opțiune de pariere vrei, dar aceasta trebuie să aibă o cotă de minim 1.10 și să fie single pre-meci (singur pe bilet, plasat înainte de startul partidei).
 • Poți paria ce sumă vrei, dar o miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție.
 • Poți profita de pe urma ofertei doar la unul din cele 7 meciuri. Doar primul pariu eligibil este luat în considerare.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de această casă de pariuri.
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ ORICE PARIU PE ETAPA 4-A DIN LIGA 1 LA O COTĂ MĂRITĂ DE 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi