Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi pentru ”ambele înscriu” în Liverpool vs Chelsea!

Cel mai interesant meci al etapei a 13-a din Anglia Premier League este fără îndoială cel de sâmbătă 25 noiembrie 2017 dintre Liverpool și Chelsea. Cu ocazia acestui derby, această casă de pariuri online vine cu o ofertă prin care oferă o cotă mărită de 10.00 pentru pronosticul ”ambele echipe înscriu”. Un pronostic destul de realizabil dacă ne gândim că 11 din ultimele 12 întâlniri directe din Premier League, printre care și ultimele 6, au avut un astfel de deznodământ. Oricum, dacă pariul este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei! Oferta este însă valabilă doar pentru pariorii care nu au încă cont la casa de pariuri online recomandată.

Deschide cont și pariază pe ”ambele înscriu” în Liverpool vs Chelsea

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu de 40RON pe pronosticul ”Ambele înscriu” în partida Liverpool vs Chelsea de sâmbătă 25 noiembrie 2017, ora 19:30.

 3. În funcție de rezultatul pariului există două scenarii:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: ai jucat pariul recomandat pe o miză de 40RON la o cotă normală de 1.60. Dacă pariul iese primești 64RON ca fonduri reale (40 * 1.60) și 336RON ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1,344 RON înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON ca fonduri extra și ai de rulat 480RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 40RON, dar doar acei 40RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariul de calificare va fi plasat la cota normală de pe site dar va fi calculat în funcție de cota mărită.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază pe ”ambele înscriu” în Liverpool vs Chelsea

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!