Cotă 10.00 pentru orice pariu plasat pe Liga 1 duminică 24 septembrie!

În ultimele zile am avut foarte mult fotbal în campionatul intern, și asta pentru că s-a disputat o etapă intermediară. Duminică 24 septembrie 2017 se atinge apogeul deoarece avem nu mai puțin de 3 meciuri, printre care și derby-ul FCSB vs Dinamo.

De aceea această casă de pariuri online vine cu o promoție foarte interesantă prin care poți beneficia de cotă 10.00 pentru primul pariu plasat pe un meci din Liga 1 care se dispută duminică. Mai mult decât atât, dacă pariul de calificare este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei sub formă de fonduri EXTRA! Oferta este însă valabilă doar pentru clienții noi. Dacă citești în continuare vei putea afla toate detaliile promoției. 

Deschide cont și plasează orice pariu pe Liga 1 la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM POT BENEFICIA DE PE URMA ACESTEI PROMOȚII?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10
 2. Plasează un pariu single pre-meci sau LIVE pe orice meci vrei din România Liga 1, etapa a 12-a (doar meciuri de duminică, 24.09.2017). Pariul trebuie să aibă o cotă normală de minim 1.20 pentru a fi eligibil. O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru această ofertă. Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
   

Scenariul 1 - pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe o cotă de 1.20. Dacă pariul este câștigător vei primi ca fonduri reale 60RON, iar restul de 440RON până la cota de 10.00 (500 - 60) sunt creditați ca fonduri EXTRA. Ai de rulat suma de 1,760RON înainte de a putea solicita o retragere.


Scenariul 2 - pariul tău este pierzător

În acest caz vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost pierzător. Primești 100RON și vei avea de rulat 600RON.

 

PARTIDE ELIGIBILE PENTRU ACEASTĂ PROMOȚIE

 • 24.09.2017, ora 18:00 - Juventus București vs Gaz Metan Mediaș
 • 24.09.2017, ora 20:30 - CSMS Iași vs Timișoara
 • 24.09.2017, ora 20:30 -  FCSB vs Dinamo București

 

Ce trebuie să mai știu?

 • Poți profita de pe urma ofertei doar la unul din cele 3 meciuri listate mai sus. Doar primul pariu eligibil este luat în considerare.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de această casă de pariuri.
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează orice pariu pe Liga 1 la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi