Ofertă Netbet: Cotă de 10.00 pe Juventus sau Real Madrid, sau dublul mizei înapoi!

Vrei să pariezi pe câștigătoarea finalei Ligii Campionilor? Bun, pentru că am pentru tine o promoție prin care practic nu poți pierde. Pariază la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) pe victoria lui Juventus sau pe succesul lui Real Madrid în timpul regulamentar și vei beneficia de o cotă mărită de 10.00! Iar dacă pariul este pierzător nu-i stres, pentru că primești înapoi dublul sumei pariate! Singura ”șmecherie” este aceea că oferta este destinată doar pariorilor care încă nu au cont la Netbet.

PARIAZĂ PE JUVE SAU REAL LA O COTĂ DE 10.00 SAU DUBLUL MIZEI ÎNAPOI!


CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la Netbet utilizând codul promoțional ”COTAS
  2. Pariază pe victoria lui Juventus sau pe victoria lui Real Madrid (pariu de tipul 1x2 pe timpul regulamentar) la cota actuală afișată pe site. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:


Scenariul 1 - echipa pe care ai pariat câștigă în timpul regulamentar

Dacă echipa pe care ai pariat se impune la finalul primelor 90 de minute, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe victoria lui Juventus la o cotă reală de 2.90. Dacă aceasta se impune, atunci primești ca fonduri reale suma de 116RON, și ca fonduri EXTRA 284RON (40 * 10 - 116). Vei avea de rulat suma de 1,136RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - pariul tău este pierzător

În acest caz vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost pierzător. Primești 80RON și vei avea de rulat 480RON.
 

Ce trebuie să mai știu?

  • Promoția este destinată doar pariorilor care nu au încă cont la Netbet. Înregistrează-te acum!
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe victoria uneia dintre cele două echipe în timpul regulamentar (1x2).
  • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de Netbet (cum ar fi Pachetul de bun venit de 1500RON).
  • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

PARIAZĂ PE JUVE SAU REAL LA O COTĂ DE 10.00 SAU DUBLUL MIZEI ÎNAPOI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi