Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi pentru maxim 4 goluri în Inter vs Sampdoria!

Săptămâna aceasta avem etapă intermediară în Italia Serie A, iar primul meci al rundei a 10-a este cel dintre Inter Milan și Sampdoria. Partida are loc pe Stadio Giuseppe Meazza marți 24 octombrie cu începere de la ora 21:45. Cu această ocazie vreau să îți prezint o ofertă prin care poți beneficia de cotă 10.00 pentru ”under 4.5 goluri” cu condiția să nu ai deja cont la această casă de pariuri online! Ambele echipe au fost implicate în acest sezon în câte un meci de ”over 4.5”, astfel încât pronosticul propus este mai mult decât realizabil. Oricum și dacă ai ghinion și pariul nu iese, vei primi înapoi dublul mizei! Deci nu ai cum să pierzi! Mai jos îți voi prezenta regulamentul complet al promoției!

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe ”under 4.5 goluri” în Inter vs Sampdoria la o cotă mărită de 10.00!


CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10
 2. Plasează un pariu de 50RON pe ”sub 4.5 goluri” la meciul Inter vs Sampdoria de marți 24 octombrie, ora 21:45.
 3. În funcție de rezultatul pariului există două scenariii:
  Pariul iese: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul nu iese: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.


Exemplu: ai pariat 50RON pe opțiunea ”under 4.5 goluri” la o cotă obișnuită de 1.24. Dacă se marchează maxim 4 goluri primești 62RON ca fonduri reale (50 * 1.24) și 438RON ca fonduri extra, și ai de rulat 1,752RON înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 100RON ca fonduri extra și ai de rulat 600RON.

Într-adevăr există condiții de rulaj, dar așa orice promoție are, nimeni nu îți oferă cotă 10.00 pentru un pariu de cotă 1.22 de dragul de a o face. Oricum condițiile atașate sunt mai mult decât lejere, aceasta fiind oportunitatea perfectă pentru a îți mări rapid banca!

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 50RON, dar doar acei 50RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariul de calificare va fi plasat la cota normală de pe site dar va fi calculat în funcție de cota specială.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Promoția poate fi utilizată și pe alte meciuri, însă o singură dată. O poți folosi doar la anumite competiții alese de agenție, și doar pe cote de minim 1.20. Vezi AICI regulamentul complet.

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe ”under 4.5 goluri” în Inter vs Sampdoria la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!