Cotă 10.00 pentru minim un gol înscris de FCSB în partida cu Plzen!

FCSB și Viktoria Plzen se confruntă din nou, de data aceasta în grupele Europa League. Cele două urmează să se întâlnească joi 14 septembrie cu începere de la ora 22:05 pe Arena Națională, iar cu această ocazie vreau să îți prezint o ofertă de nerefuzat.

Deschide cont la această casă de pariuri online și pariază că FCSB va înscrie minim un gol! Vei beneficia de o cotă mărită de 10.00, singura condiție fiind aceea de a nu avea deja un cont la agenția recomandată! Oferta pare super tentantă în condițiile în care elevii lui Dică au marcat de nu mai puțin de 6 ori în poarta cehilor în dubla manșă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (2:2 și 4:1). Dei aceasta este o ocazie bună să îți mărești rapid banca, atâta timp cât nu avem parte de surprize.Oricum și dacă pariul nu iese, primești dublul mizei înapoi! Deci chiar nu ai cum să pierzi! 

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

  1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”FCSB
  2. Pariază pe ”Total goluri echipa, FCSB, P 0.5” în meciul FCSB vs Viktoria Plzen de joi 14 septembrie, ora 22:05. Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă. 
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.

​​

Acesta este pariul pe care trebuie să îl plasezi, ca să nu îl confunzi cu altceva:

 

Scenariul 1 - FCSB marchează unul sau mai multe goluri

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe ”peste 0.5 goluri FCSB” la o cotă reală de 1.25. Dacă aceasta marchează măcar o dată, atunci primești ca fonduri reale suma de 50RON (40*1.25) și ca fonduri EXTRA 350RON (40 * 10 - 50). Vei avea de rulat suma de 1,400RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - FCSB nu marchează

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bonus, iar acest bonus trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60+ înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de bonus 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum! 
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe ”Peste 0.5 goluri FCSB”.
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit (cum ar fi Pachetul de bun venit de 1500RON).
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi