Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi pentru minim un gol înscris de FCSB în deplasarea cu Viktoria Plzen!

Vikctoria Plzen și FCSB se întâlnesc în această seară cu începere de la ora 20:00 într-un meci ce contează pentru etapa a 5-a din faza grupelor Europa League. Aceasta este deja a patra confruntare directă între cele două formații în actualul sezon competițional, iar până acum ”roș-albaștrii” au avut câștig de cauză: 2:2 și 4:1 în turul 3 prelimianr Champions League, și 3:0 în primul meci din grupele Europa League. Deși echipa lui Dică este deja calificată în primăvara europeană, aceasta speră să obțină un rezultat pozitiv în această seară pentru a își consolida fotoliul de lider al grupei G.

Cu ocazia partidei Plzen vs FCSB, această casă de pariuri online vine cu o promoție prin care poți beneficia de o cotă de 10.00 pentru minim un gol al roș-albaștrilor! Iar dacă pariul este pierzător vei primi înapoi dublul mizei, deci nu ai cum să pierzi! Oferta este însă destinată doar clienților noi care se înregistrează acum prin intermediul link-urilor noastre speciale.

Deschide cont și pariază acum pe minim un gol al FCSB-ului în deplasarea cu Viktoria Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!


CUM BENEFICIEZ DE COTA SPECIALĂ DE 10.00?

  1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”FCSB
  2. Pariază pe ”Total goluri echipa, FCSB, P 0.5” în meciul Viktoria Plzen vs FCSB de joi 23 noiembrie, ora 20:00. Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție. 
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.

​​

Acesta este pariul pe care trebuie să îl plasezi, ca să nu îl confunzi cu altceva:

 

Scenariul 1 - FCSB marchează unul sau mai multe goluri

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe ”peste 0.5 goluri FCSB” la o cotă reală de 1.50. Dacă aceasta marchează măcar o dată, atunci primești ca fonduri reale suma de 60RON (40 * 1.50) și ca fonduri EXTRA 340RON (40 * 10 - 60). Vei avea de rulat suma de 1,360RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - FCSB nu marchează

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bonus, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60+ înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de bonus 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe ”Peste 0.5 goluri FCSB”.
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază acum pe minim un gol al FCSB-ului în deplasarea cu Viktoria Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!