Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi pentru minim un gol înscris de FCSB cu Lugano!

Joi 7 decembrie, cu începere de la ora 22:05, FCSB joacă ultimul meci din grupa G Europa League, adversar fiind echipa elvețiană Lugano. Dacă ești de părere că ”roș-albaștrii” vor puncta cel puțin o dată, atunci poți paria pe acest pronostic la o cotă mărită de 10.00! Iar dacă pariul nu iese, ești acoperit, și asta pentru că vei primi înapoi dublul mizei! Oferta este valabilă la această agenție de pariuri sportive, dar este destinată doar pariorilor care nu au încă cont și se înregistrează acum prin intermediul link-urilor speciale din articol!

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Lugano!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA SPECIALĂ DE 10.00?

  1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”FCSB
  2. Pariază pe ”Total goluri echipa, FCSB, P 0.5” în meciul FCSB vs Lugano de joi 7 decembrie 2017, ora 22:05. Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei speciale de 10.00. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție. 
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.​

Acesta este pariul pe care trebuie să îl plasezi, ca să nu îl confunzi cu altceva:

 

Scenariul 1 - FCSB marchează unul sau mai multe goluri

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe ”peste 0.5 goluri FCSB” la o cotă reală de 1.10. Dacă aceasta marchează măcar o dată, atunci primești ca fonduri reale suma de 44RON (40 * 1.10) și ca fonduri EXTRA 356RON (40 * 10 - 44). Vei avea de rulat suma de 1,424RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - FCSB nu marchează

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60+ înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de bonus 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe ”Peste 0.5 goluri FCSB”.
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Lugano!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi