Cotă 10.00 pentru o victorie a FCSB-ului în deplasarea cu Hapoel Beer Sheva!

FCSB a avut un început perfect de sezon în grupele Europa League, câștigând primele 2 meciuri. Acum însă o așteaptă o partidă grea în Israel, acolo unde joi 19 octombrie 2017 cu începere de la ora 20:00 o va întâlni pe Hapoel Be'er Sheva. Cu ocazia acestui meci, această casă de pariuri online vine cu o ofertă de nerefuzat pentru pariorii care încă nu au cont și care au încredere în elevii lui Dică! Deschide un cont acum prin link-urile speciale din articol și pariază pe victoria FCSB-ului la o cotă mărită de 10.00! Pariezi 50RON și poți câștiga 500RON!

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Hapoel Be'er Sheva la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI PROMOȚII?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional ”ZFBN63
  3. Plasează un pariu pe victoria FCSB-ului în deplasarea cu Hapoel Be'er Sheva de joi 19 octombrie 2017, ora 20:00.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – FCSB.
  • Pariul trebuie plasat pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook ). Pariurile plasate pe Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (3.40 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei speciale de 10.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Hapoel Be'er Sheva vs FCSB și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar pariorilor care încă nu au cont la agenția recomandată

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB obține toate cele 3 puncte puse în joc, atunci suma pariată va fi returnată, iar profitul obținut va fi creditat sub formă de fonduri EXTRA. Respectiva sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de 1.20+ (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile.

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria roș-albaștrilor, iar aceștia se impun. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 450RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de minim 450 RON pe cote de 1.20 sau mai mari, după care poți retrage banii, fără alte condiții atașate. Destul de simplu, nu?

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Hapoel Be'er Sheva la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!