Cotă 10.00 pentru cel puțin un gol înscris de FCSB în partida cu Hapoel Beer Sheva!

În aceeastă seară cu începere de la ora 22:05 are loc FCSB vs Hapoel Beer Sheva, meci ce contează pentru etapa a 4-a din Grupa G Europa League. Această casă de pariuri online vine cu o promoție prin care oferă clienților noi o cotă de 10.00 pentru minim un gol marcat de echipa lui Dică! Oferta este foarte atractivă în condițiile în care FCSB este într-o formă excelentă, marcând de nu mai puțin de 18 ori în ultimele 3 meciuri oficiale! Și în Israel formația roș-albastră a reușit un meci foarte bun în urmă cu două săptămâni, câștigând cu 2:1. Oricum, și dacă pariul nu iese, vei primi înapoi dublul sumei mizate! Deci nu ai cum să pierzi!

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Hapoel Beer Sheva!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

  1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”FCSB
  2. Pariază pe ”Total goluri echipa, FCSB, P 0.5” în meciul FCSB vs Hapoel Beer Sheva de joi 2 noiembrie, ora 22:05. Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă. 
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.

Acesta este pariul ce trebuie jucat, ca să nu îl confunzi cu altceva:

​​

Scenariul 1 - FCSB marchează unul sau mai multe goluri

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe ”peste 0.5 goluri FCSB” la o cotă reală de 1.16. Dacă aceasta marchează măcar o dată, atunci primești ca fonduri reale suma de 46.4RON (40*1.16) și ca fonduri EXTRA 353.6RON (40 * 10 - 46.4). Vei avea de rulat suma de 1,414RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - FCSB nu marchează

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXRTA, iar acestea trebuiesc rulate de 6 ori pe cote de minim 1.60+ înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de bonus 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum! 
  • Pariul de calificare trebuie plasat pe ”Peste 0.5 goluri FCSB”.
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit (cum ar fi Pachetul de bun venit de 1500RON).
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Hapoel Beer Sheva!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi