Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi pentru minim 3 goluri în Manchester City vs Feyenoord!

Manchester City și Feyenoord se întâlnesc în această seară cu începere de la ora 21:45 într-un meci ce contează pentru etapa a 5-a din faza grupelor Champions League. În tur ”cetățenii” s-au impus cu 4:0, și sunt șanse mari să vedem și în partida de astăzi multe goluri ținând cont că este o diferență destul de mare de valoare între cele două echipe.

Dacă ești de părere că se va marca de minim 3 ori în acest meci, atunci vreau să îți prezint o ofertă de la această casă de pariuri online prin care poți paria pe ”over 2.5” goluri la o cotă mărită de 10.00! Iar dacă pariul este pierzător ești acoperit, și asta pentru că vei primi înapoi dublul mizei! Sună prea frumos ca să fie adevărat? Nu, nu este, doar că oferta este destinată strict clienților noi. 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe over 2.5 goluri în Manchester City vs Feyenoord la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM PROFIT DE PE URMA ACESTEI OFERTE?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri utilizând codul promoțional ”COTA10
  2. Pariază pe ”over 2.5 goluri” în Manchester City vs Feyenoord (21.11.2017, ora 21:45). O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această promoție.
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
     

Scenariul 1 - Se marchează minim 3 goluri

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.

Exemplu: Ai pariat 40RON pe ”over 2.5” la o cotă reală de 1.25. Dacă pariul este câștigător primești ca fonduri reale suma de 50RON, și ca fonduri EXTRA 350RON (40 * 10 - 50). Vei avea de rulat suma de 1,400 RON înainte de a putea solicita o retragere. 


Scenariul 2 - Se marchează sub 3 goluri

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri extra, iar această sumă trebuie rulată de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandtă. Deschide cont acum! 
  • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit oferite de aceeași casă de pariuri.
  • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe over 2.5 goluri în Manchester City vs Feyenoord la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi